San Lorenzo Extension

Valencia, Spain
House extension
September 2017

The House is half-buried and is located in a plot with a lot of vegetation. The owners want to open to the outside and renovate the kitchen and dining room.
The new volume generates an entrance patio respecting the existing trees, it closes to the north where it delimits with the neighbours, opening trough large doors towards the garden. The volume breaks with the existing rustic style of the house creating a contrast between the old and the new.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.