R. Cepeda Refurbishment

Valencia, Spain
Jan. 2017

The property is located on the attic floor of a building of the 90s, without any character with a distribution of pieces turned to the terrace.

The refurbishment maintains the relationship with the large terrace, the kitchen is completely renewed, improving the relationship with the dining room. A piece of furniture is in charge of articulating these spaces and hiding the pillar. The storage of the house is increased with a series of built-in wardrobes.

Collaboration with Carla Sentieri Omarrementería, professor at the ETSA in Valencia and Alba Cariñena.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.