Playhouse Contest

Valencia, Spain
Playhouse Contest
Nov. 2016

We wanted to adapt to the topography of the place, we propose two clearly differentiated zones articulating in such way that the transition between both takes place in a gentle way. While at the top of the slope is situated the space of shelter and introversion where the kids can stay out of the reach of the father’s eyes and at the foot of it we find the free space, where to interact with the rest of participants favoring the transformation of this space with the different provisions of the pallets according to the needs. We must highlight the game with the disposition of the strips in the zone of shelter allowing to look without being seen.

Collaborators: Ester Blasco, Amparo Domí­nguez and Álvaro Marí­

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.